Közösség

Diadal!

2013.01.28. 15:18 - Hajdú Balázs

Ismét pályára lépett a Dumaszínház Fc, a kihívó ezúttal a Viola Grund Fc csapata volt. Aki a spanyol bajnokságot nyomon követi, annak ismerős lehetett az ellenfél rövid passzos játékstílusa, azonban ezúttal ez kevésnek bizonyult a remekül kontrázó dumagépek ellen. A találkozónak ezúttal a Bogdánfy utcai stadion adott otthont, ahol körülbelül 1500 néző várta türelmetlenül a kezdést jelző sípszót. A humoristák a következő kerettel léptek pályára, ami a képen is látható (balról jobbra): Bács Miklós, Fodor Pál, Jablonszky László, Tóth Edu, Rekop György, Felméri Péter és Hajdú Balázs. A mérkőzés előtt pár órával derült csak ki, hogy Mogács Dániel sérülése kiújulni látszik és nem tudja vállalni a játékot. Így a csapat egyik erőssége otthonról szorított a társaknak. A meccset a kék mezben játszó Violák kezdték jobban, és egy jól eltalált lövéssel jelezték, hogy gólt értek el. Nem kellett azonban sokat várni a válaszra, mert egy beadás után a kékek egyik játékosa kézzel ért a bogyóhoz, így a játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott, és a gól nem is maradt el. Ekkor a stadion szinte felrobbant, de persze csak képletesen értve, valójában nem. A mérkőzés sportszerű, ámde kemény küzdelmet hozott, ahol a Dumaszínház Fc megérdemelten győzött 8-4 -re a kiválóan passzoló, javarészt fiatalokból álló VG Fc ellen.

387009_3985896300576_389606326_n.jpg

Értékelés

Bács Miklós: Miki játékára nem igen találni jelzőt. Hozta a tőle megszokott robotolós játékot, amivel ismét nagy hasznára volt a csapatának. Ő az a sportember, akit ha fejen talál a labda két méterről és már nem is lát, akkor is megy tovább. Számára nincs elérhetetlen labda, apróbb cselekre meg sem rezdülnek lábai és rendkívül önzetlenül játszik. Köszönjük Miki!

Fodor Pál: Paliról tudni kell, hogy ő nem azért került a csapatba, mert humorista, hanem mert tud focizni. Nagy szükség volt ezúttal is a játékára, igazi vezéregyénisége volt a csapatnak. Tapadt hozzá a labda, gólt lőtt, ha kellett hátulról irányította a csapatot. Arról nem is beszélve, hogy meccs után hazavisz kocsival. Paja, köszönjük!

Jablonszky László: Lacit, Palival együtt igazoltuk le 2012 nyarán. Ezúttal is bizonyította, hogy megérte az akkor talán borsosnak tűnő árát. Hidegvérű cseleivel szinte az őrületbe kergette az ellenfelet, ha kellett passzolt, labdáinak szeme volt, szemeinek pedig labdája. Laci, Köszönjük!

Tóth Edu: Edu a leggyorsabb játékosunk, mindenhova odaér, néha hamarabb is, mint ahogy tudná neki adni a társ a labdát. A PMFC egykori tehetsége remekül játszott, szerelt, lőtt, esett, kelt, passzolt, nevetett, magyarázott, ha kellett akkor pedig kapusként is bizonyított. Köszönjük Edu!

Rekop György: Gyuri vérbeli befejező csatár. Ha labdát kap, remeghetnek a kapusok lábai. Ő volt az, aki négyszer mutathatta be gólöröm tudását a lelkes publikum előtt. Azt hiszem aki ennyiszer meg tudja zörgetni az ellenfél kapujának hálóját, az már önmagáért beszél. Gyuriról tudni kell, hogy jókor van jó helyen és ha labdát kap, gondolkozás helyett tüzel, ráadásul pontosan. Gyuri, köszönjük!

Felméri Péter: Peti szintén a csapat egyik erőssége, aki akkor is higgadt tud maradni, amikor már a többiek nem. De akkor is, amikor a többiek is. Vagy nem? De. Ő az a játékos, akihez ha kerül a labda, senki sem tudja, hogy mit csinál vele, sokszor ő sem. Aztán feltalálja magát és ad egy váratlan gólpasszt, szinte a semmiből. Erre csak egy szót tudok mondani: Zseniális, utánozhatatlan. Akkor kettőt. Peti, köszönjük!

Hajdú Balázs: Balázsról tudni kell, hogy amilyen lassú színpadon, olyan gyors a futballpályán. A szentesi futballakadémia egykori növendékén érződött, hogy régi barátság fűzi a labdához. Mindjárt a meccs elején egy apró köténnyel jelezte az ellenfél játékosainak, hogy felelőtlenség lenne őt őrző nélkül hagyni. Később a kapust is kicselezve juttatta a hálóba a játékszert, majd a végén kapusként is bizonyította tehetségét. Köszönjük, Balázs!


7 dolog amit ne egyél, ha le szeretnél fogyni

2012.09.10. 08:34 - Hajdú Balázs

-gumiabroncs

-mágnestábla

-régi monitor

-garázs

-fehér kenyér

-blokkszimulátor

-kompenzációs vezeték

És a PLUSZ1 szabály: Ne egyél hat után nyolc utánt!!

 

funny-fat-gigantic04_Edited.jpgLassú rizs

2012.07.06. 17:11 - Hajdú Balázs

Címkék: photoshop

cba_gyorsrizs_2_125g.jpg


Felméri Péter - Hajdú Balázs közös est, kedvcsináló

2012.05.21. 18:27 - Hajdú Balázs

Címkék: reklám balázs hajdú felméri péter

Május 25-én a Godot Dumaszínházban találkozhattok velünk és mi is Veletek, amennyiben úgy döntötök, hogy megnézitek műsorunkat. Jegyeket a következő linkre kattintva, interneten is megvehetitek. http://dumaszinhaz.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=190560&aid=3378&vid=354

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg


500 repülő pingvint rendelt a kormány

2012.03.06. 13:33 - Hajdú Balázs

Címkék: pingvin álhírek

A kormány arra kéri a tisztelt lakosságot, hogy ne féljenek tőlük, inkább segítsenek nekik beilleszkedni. Egy zamatos halfalatnak, egy finom krill salátának egyik őszinte pingvin sem tud ellenállni.

Hamarosan megérkezik az az 500 repülő pingvin Magyarországra, akik várhatóan a következő feladatokat látják majd el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veszélyes üzemek ellenőrzése: Madártávlatból, vagy akár szárazföldön közvetlen közelről is figyelemmel tudják kísérni a veszélyes üzemek működését és hülye hangokat kiadva figyelmeztetnek, ha baj van.

Vasúti és vízi szállítások helyettesítése: Kisebb dolgok szállítását fogják megoldani, de idővel átvehetik a futár és a postás szerepét is.

Miniszterek testi védelme: 40 kiváló harcművész pingvin, az ún. The General Penguin Karate harcosai oldják meg ezentúl ezt a feladatot.

Igényes szórakoztatás ( éneklés (esőben is) ; stand up comedy ; vízi bemutatók; slam poetry; arcfestés stb ): A Déli-sarkvidék megasztárjai és showderesei, illetve az ottani Vízcsepp születik döntősei kápráztatják el az adófizető és adócsaló polgárokat egyaránt.

 


Az Anonymous néhány viccel kedveskedik

2012.03.05. 10:17 - Hajdú Balázs

Címkék: álhírek anonymous

Kedves bloggerek!

Viszonylag könnyen, 1,17023 másodperc alatt sikerült feltörnünk a világ egyik legviccesebb emberének, Hajdú Balázsnak a blogját. Javasoljuk egyébként neki, a "nagyelefant123" jelszó leváltását valami bonyolultabbra, hogy nekünk is legyen valami kihívás a dologban.

Most pedig átadom a billentyűzetet a világ másik egyik legviccesebb emberének, aki kedvenc vicceivel fogja szórakoztatni a kedves Olvasókat.

 Az informatikus felesége elküldi a férjét a boltba
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön az informatikus tíz margarinnal
- Volt tojás!

 Két informatikus beszélget
- Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: vetkőztess le.
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No csak, vettél egy notebookot? Milyen processzorral?

 

 -Hogy találod meg a Nagy Ő-t?- Shift és kis ő.

 

Két számítástechnikus beszélget
- Szia! Kölcsön adnál 1000 Ft-ot?
- Adok 1024-et, hogy kerek legyen!

 


Esküvői szertartás csomagok

2012.03.02. 10:11 - Hajdú Balázs

Címkék: esküvői szertartás

Polgári szertartás

Anyakönyvvezető szalaggal: 15.000 Ft

Anyakönyvvezető szalaggal és gyűrűhúzáskor elérzékenyül: 20.000 Ft

Anyakönyvvezető szalag nélkül: 7.000 Ft

Anyakönyvvezető szalag nélkül és csak ennyit mond: Itt írják alá!: 3.000 Ft

Anyakönyvvezető: az ottani portás meghatalmazással: 1.000 Ft

Anyakönyvvezető: Kiszel Tünde: megfizethetetlen

 

 

Templomi szertartás:

Értelmes beszéd megható gondolatokkal: 17.000 Ft

Szokásos beszéd zavaró közhelyekkel: 10.000 Ft

Fiatalos beszéd freestyle stílusban: 30.000 Ft

XVI. Benedek pápa beszéde tolmáccsal: megfizethetetlen

 

extrák:

Rövid részlet egy Pilinszky egy sorosból: +2.000 Ft

Ha a pap gördeszkával érkezik: +3000 Ft

Ostyával kínálja meg a párt a pap: +300 Ft

Nápolyival kínálja meg a párt a pap: +500 Ft

Kiszel Tünde kacsintása: + 6.000 Ft

 

 

 

 


Ajándék kapaszkodó a havi bérleteseknek

2012.03.01. 13:24 - Hajdú Balázs

Címkék: álhírek

Itt a Bkv kihagyhatatlan tavaszi akciója. Minden havi felnőtt bérlet mellé, egy ajándék kapaszkodót adunk ingyenes reklám felhasználási felülettel.

metro_penz5.jpg

Nincs többé redvás fogantyú, nincs többé odaragadás. Ez csak Önön múlik, hogy mennyire tiszta, ráadásul azt reklámoz rajta amit akar. Tudathatja a világgal, hogy a gyermeke ötösre felelt irodalomból, berakhatja cége logóját, de egy egyszerű fuck you-val az egész életét is kifejezheti.

Ráadásul a kapaszkodót bárhova könnyen felszerelheti, így kapaszkodhat metrókon, buszokon, de akár otthon a vécén ülve is. A legkreatívabb kapaszkodó tulajdonosa pedig év végén lecserélheti eszközét egy Csollány Szilveszter által felajánlott gyűrűre.

Az éves felnőtt bérletet vásárlók pedig egy tiszta, jó illatú, és hordozható széket kapnak ajándékba, így nekik kapaszkodniuk sem kell.

Ez még mind semmi, mert minden hónapban két szerencsés bérletest kisorsolunk. Egyikőjük egy infantilis sofőrt kap ajándékba, aki oda viszi a szerelvényt, ahova mondja, függetlenül a menetrendtől. A másik nyertes pedig egy leszállásjelzővel ellátott kulcstartót tudhat magáénak. Így nem kell többé lökdösődni, másokat zaklatni vagy testi épségét kockáztatva pipiskedni.


Hivatalos: Minden ember magyar

2012.02.29. 17:38 - Hajdú Balázs

Címkék: álhírek

Amit eddig csak sejtettünk, most már kész tény. Bejött az Amerikában élő, de magyar származású kínai nevű név, és származás kutató jóslata.

Minden ember magyar.” / Miyen Jol Chang / 2012.02.29.

 

 

 

 

 

 

 

Az egész úgy kezdődött, hogy nyilvánosságra hozták a magyar származású hollywoodi sztárok listáját, és nem kis meglepetésre kiderült, hogy mindenkinek van közülük magyar leszármazottja. Majd fény derült, hogy Bob Marley, Edith Piaf és Lauryn Hill-nél sincs ez másképp, hiszen a nevek bepötyögése után, a napokban kifejlesztett digitális származáskimutató műszerem kijelzőjén szintén az a szó villogott, hogy MAGYAR. Mikor a „mély elemzés” funkciót is bekapcsolva hagytam, akkor sok érdekességet is megtudhattam. Például, a méltán híres jamaicai reggae énekesnek az üknagyapja egy egyszerű miskolci órás volt, az ő gyermeke viszont már Jamaicában élte le utolsó éveit, miután dühbe hozta, hogy egy kakukkos óra kis átmérőjű csavarmenete elveszett. Edith Piaf, aki szintén magyar volt, egy kiskunlacházi kocsmáros család sarja. Nagymamájának a neve még Szeszes Edit volt, ezt franciásították át. Én pedig egy kínai nevű amerikai név és származáskutató vagyok, de honnan tudnék ennyire szépen magyarul, ha nem lennék jómagam is magyar. Végül rákerestem az első emberpárra is, hiszen azt gondoltam, ha kiderül, hogy ők is magyarok, akkor egy csomó melót megspórolhatok. Már meg sem lepődtem, mikor kiderült, hogy Ádám és Éva is magyarok voltak, és valójában nem a paradicsomban éltek, hanem a szőlősben és nem almát ettek, hanem bort ittak. Annyit, hogy utána egész este sziszegtek.


Holnaptól csak az első ablakon lehet felszállni a Bkv buszaira

2012.02.27. 11:29 - Hajdú Balázs

Címkék: álhírek

Holnaptól csak az első ablakon és menet közben lehet felszállni a Bkv buszaira, leszállni pedig csak a végállomáson lehet és a középső ajtón.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bliccelés visszaszorítása érdekében vezetik be ezt a változtatást, amitől azt remélik, hogy akinek nincs érvényes jegye vagy bérlete, már nem fog kockáztatni egy esetleges lábtörést.

Az első hónapban még véletlenszerűen elhelyezett trambulinok segítik a felszállást, de a kísérleti időszak után, mindenki arról ugrik fel a buszra, amiről akar. A várhatóan gyakoribbá váló balesetek miatt, minden buszon egy-egy egészségügyi szakközépiskolába járó diák is jelen lesz. Ráadásul, akinek az ugrás közben sikerül kilyukasztani a jegyét, a visszautat ő vezeti.

Várhatóan az új módszer bevezetése sok részeg turistát és extrém sportolót fog magával ragadni, így a BKV bevételei emelkedni fognak.