Közösség

Horror!! Kovács Lázár megfőzte volt szeretőjét.

2010.10.02. 14:02 - Hajdú Balázs

Címkék: photoshop álhírek

Nem bírta tovább az állandó acsarkodást Andreával a fiatal kukta, és ebédet készített belőle egyik műsorában. Lázár nem bánta meg tettét, régi nagy vágya volt már, hogy egyszer emberbecsináltat csináljon.


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorilan 2010.10.02. 20:11:45

Hajlamos vagyok továbbgondolni mindent, és szokásomhoz híven megint ahhoz az egyetemi poszthoz mennék vissza, ahol az életről írtál. Ezt írtad:
"az ÉLET-re is ráhúzható, hogy minden attól függ, mi a munkád és hol végzed."

Ebben biztos igazad van és akkor a különböző "munkájú" emberek másképpen is kezelik az őrült szerelemnek azt az állapotát, amikor tagadnak és szabadulni akarnak a szerelmüktől. Persze a "munkát" tágabb értelemben véve. Például:
- a szakács - megfőzöm és megeszem, a te példád
- a kőműves - betonba keverem és házat építek belőle
- a költő - teleírok egy füzetet versekkel, amik róla szólnak. Azután elégetem a füzetet. Vagy kiadatom könyvben. Vagy blogot írok belőle, hogy modern verzió is legyen.
- a matematikus - bizonyítom, hogy ő nem létezik. Ha nem megy, olyan szabályrendszert állítok fel, amiben bizonyítani tudom, és abban a világban élek tovább.
- az autóstoppos - ahova nem tudok eljutni, az nincs is. Ezért igyekszem, hogy mindig legyen legalább "egy" óceán közöttünk.

Stb... mindenki elgondolkodhat, hogy a saját szakmájában mit tenne. A pilótán gondolkoztam, hogy ő tud-e tenni valamit. De nem jöttem rá még.

zebrapinty 2010.10.04. 13:11:33

Milyen morbid sztori! :XD

hip-hip 2010.10.05. 00:10:16

Lázár az igazi elégedett szakács, jóllakatja a vendégeket és megkérdezi őket, hogy ízlett az Andrea menü. Király.

earlyboy 2010.10.05. 09:11:26

ezt a fejet amit vág. :d az ott már vajon sonka a tányéron?