Közösség

Való Világ Ősztől!

2010.08.18. 14:14 - Hajdú Balázs

Címkék: photoshop való világ álhírek

Ki ne emlékezne Vitkó Laci mosolyára, Leo vagány stílusára, Ágica intelligenciájára vagy Marcsi humorára? Bizonyára mindenki!! Ősztől újra indul a nagy sikerű Való Világ show, ami ezúttal rendhagyó lesz, mert a legtöbb szereplő még meg sem született. Kolosi Péter elmondta, hogy szeretnének hűek maradni teljesen a Való Világ címhez, így a szereplők ezúttal nem egy villában, hanem tényleg a való világban fognak élni és születésüktől kezdve megfigyelhetjük őket. Ősztől indul a műsor és az utolsó szereplő haláláig fog tartani, aki akkor megkapja az autót.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkin három gömbkamera lesz elrejtve, ezek közül az egyik folyamatosan a nemi szervüket fogja venni, így a nézők tényleg semmiről sem fognak lemaradni. A legtöbb szereplő még meg sem született, de a válogatásnál olyan terhes asszonyokat kerestünk, akiknél biztosra vehető, hogy őszre megszülik gyermeküket. Ha ez mégsem következne be, akkor természetesen megindítjuk a szülést, amit a nézők már láthatnak. Két kisbaba, azaz két szereplő már megérkezett, őket egyelőre egy koromsötét kórházi laborban tartjuk a világtól teljesen elzárva. Külön érdekesség, hogy sikerült beszerveznünk egy afrikai terhes férfit is, aki várhatóan létrehozza a világ első nemtelen gyermekét.

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackaa 2010.08.23. 22:54:02

hüüü, eddig azt hittem, h ez az egész írásod vicc, de most értesültem arról, h tényleg lesz az a valóvilág dolog... na ez rohadt nagy gáz, h ezt a "játékot" még mindig el lehet adni...

dorilan 2010.08.27. 18:36:24

Akkor a szabályok szerint az utolsó résztvevő örököseinek hirtelen a nyakába szakad majd egy autó és egy lakás. Ez nagyjából nyolcvan év múlva következik el. A lakás egy Duna felett légpárnákon úszó bérnaszád negyedik emeletén lesz, az autó pedig szerényen csak egy szuperhibrid kétéltű Audi A9 bérelt parkolóhellyel a Dunán. SMS helyett a szavazás kizárólag telepatikus úton (néhány évenként), a finálét pedig Stohl unokája vezeti majd a legkifinomultabb századvégi drogokkal belőve. Micsoda kilátások. Hajrá RTL Klub!

edee.. 2010.09.16. 17:46:01

Vicces! :):) majd nézzük ősszel

evra 2010.09.23. 03:48:12

Nagyon vidám kis műsor lenne azzal a sok kigyerekkel, ha tényleg csinálnának ilyet. Valószínűleg jóval nézettebb is lenne, mint az, amikor már felnőtt versenyzőket válogatnak.
Szeretem a gyerekeket.