Közösség

Győzikesó (kulturált változat)

2010.06.21. 15:24 - Hajdú Balázs

Címkék: győzike só kulturált változat

Bea asszony: Győző, Győző, ébresztő, itt a finom a reggeli. Tápláló, friss és ropogós, akárcsak a füleid.

Győző: Jájj Bejá, hát még aludtam vóna, tegnap késő estig olvastam a Gyűrűk urát, de megbocsátok most az egyszer, mert. Mert jó kedvem van, tudod, Bea, sok pénzt keresek ezzel a műsorral, jájj de sokat. Jájj, mennyi mindent veszek majd belőle, jájj, megveszem a Harry Potter összest japánul, jájj.

Bea asszony: Győző, hát de te nem is kommunikálsz japánul, vagy olvasod és érted, majd gondolod, mi vagy te manga-vajda? Láttál már te nagy szemű, meg kis szájú vajdát, akkor ne hülyéskedj. Virág! Gyere ide kislányom! Már megint egész este C++-ban programoztál, igaz –e?

Virág: Nem egész este, mert megnéztem egy dokumentumfilmet is a gólyák életéről.

Győző: Mik vannak, lassan a lányunk okosabb lesz, mint mi. A gólya az itthon betiltott állat, nem lehet még forgatni sem velük. Bea, légy szíves gyere ide, közölni szeretnék válamit!

Bea asszony: Mégpedig? De gyorsán mondjad légy oly kedves, mert mennem kell a fogorvoshoz a fogammal, ami fáj.

Győző: Dicsák drágaságom, nem a lábaddal mész, a fogaddal? Az igen, a lányunk programozó lesz, te pedig még a fogadat sem tudod megjavítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bea asszony: Salgótarján hőse, ne beszélj így velem. Főleg ne a Virág előtt. Lehet, hogy okosabbak vagytok, mint én, de én meg hamarosan újra terhes leszek.

Győző: Ugyan kitől lennél terhes és miért? Megmondtam, hogy szeretnék egy szép, gyönyörű új személygépjárművet vásárolni, utána legyen csak újabb kislurkó. Önerőre gyűjtök.

Bea asszony: Ó, jaj, na mentem, te pedig gyűjtögessél nyugodtan, rám ne is költsél egy fillért sem, de ne lepődj meg, ha az új kocsit használhatatlanná változtatom egyik éjjel, mert már torkig vagyok vele, hogy minden második gondolatod az autó.

Virág: És mi az első?

Győző: Az első te vagy, mindig kicsi lányom, Virág! Bea, hozd már ide a lézerkardot, amit tegnap vettem az öszödi falunapon hakni után, meg akarom mutatni Virágnak, hogy lehet vele elverni.

Bea asszony: Erőszakot akarsz alkalmazni személyem ellen, Győző, ezt most, hogy gondoltad? Mindjárt összetépem a könyvtár bérletedet, ha nem viselkedsz!

Győző: Ó, Bea, hogy vakarjam meg a hátad! Hát te mindig kötekedsz? Na megyek, megetetem Buksit egy kis tüdővel, te pedig kerekedj fel a fogorvoshoz.

Bea asszony: Már itt sem vagyok hercegem, mire visszaérek, takarítsd már ki a szobát, légy oly kedves.

Győző: Rendben, meg tanulok Virággal egy kicsit, ő meg mesél nekem a betiltott állatokról, vagyis a gólyákról. Szia!  

Bea asszony: Pusszancs    

 

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evra 2010.06.21. 16:32:22

Tök érdekes, mert amennyire mónikásra sikerült a Mónikasó, pont ugyanannyira (nem jobban, és nem kevésbé) győzikés a Győzikesó. Valahogy nagyon elkapod a hangulatukat.

Virág! Már megint egész este C++-ban programoztál, igaz –e? :XD, szinte hallom Győzit, ahogy mondja.

Biztosan azért készültél valahogy ezekre az írásokra, elárulod, hogy hány részt néztél meg hozzá az eredetiekből?

T.Reni (törölt) 2010.06.21. 16:41:18

Ez jobban tetszik, mint a Mónikás.
"összetépem a könyvtár bérletedet, ha nem viselkedsz!" ---> ez a kedvencem belőle :D

Hajdú Balázs · https://www.facebook.com/standupbalazs 2010.06.21. 17:36:02

A Győzikésre készültem, mert azt még tényleg nem igen láttam, jutyubbal megnéztem néhány rövidebb szakaszt :). Mónikát pedig azért el.el kaptam már párszor. Természetesen a műsorát.
Reni, a következő részben kiderül valóban összetépi -e :), bár nem tervezek folytatást.

T.Reni (törölt) 2010.06.21. 19:34:23

Legközelebb milyen só kulturált változata jön?

Hajdú Balázs · https://www.facebook.com/standupbalazs 2010.06.23. 08:48:24

@T.Reni: nem ismerek többet, úgyhogy egyelőre ennyi volt a blogom sószakasza.

mirroa 2010.09.02. 20:34:31

Én most egy darabig inkább nem gyűjtök önerőre. Örülök inkább, hogy önerőből kimásztam a másikból. Győzi csak óvatosan.