Közösség

Mónikasó (kulturált változat)

2010.06.16. 01:43 - Hajdú Balázs

Címkék: kulturált változat mónika só

Úgy látszik, hogy a tegnap esti szkeccspályázat döntő nagy hatással volt rám :)

 

 

Károly:  Szervusz Mónika, köszöntelek téged és a kedves nézőket, ezt a virágot neked hoztam, (TAPS) kérlek fogadd el.

Mónika: Oh, köszönöm, nagyon kedves és figyelmes férfi vagy, Károly.

Károly: Azért jöttem a műsorba, mert véleményem szerint az élet, nem csak egy nagy, gigantikus emberi ésszel fel nem fogható molekulahalmaz, hanem sokkal több annál, esetleg kevesebb.

Mónika: Érdekes, általában nem ilyen jellegű problémákkal keresnek meg, de érdekes amit mondasz, kifejtenéd bővebben, ez érdekes?

Károly: Nézd Mónika, volt a tyúk és rögtön utána a tojás. Vagy nem! Az is lehet, hogy nem így volt, lehet, hogy először volt a húsvét utána a tojás és csak ebből alakult ki a tyúk vagy úgy és abból lett az Úr. Mónika, hogy jobban megértsd, a tojáshoz szükséges anyagok véletlenszerű kombinációjából még nem következik egyenesen a tyúk.

Mónika: Na most ugyebár van az az ünnep, hogy karácsony, ami ugyebár Jézus születésének az ünnepe, vagyis Jézus nem akkor született, de a karácsony később alakult ki, mint a tyúk. Jaj, belekavarodtam. (NEVETÉS)

Károly: Mónika, hogy jobban megértsd. Ha van egy darab tyúkod otthon, mondjuk ül a relax foteledben és nézi mondjuk pont ezt a szart, (NEVETÉS) és ugyanabban a helyiségben, vagy akár egy másikban, de a te lakásodban találsz véletlenül a kis székeden egy törött tojáshéjat. Mit fogsz gondolni ekkor?

Mónika: Hogy véletlenül ráültem. (NEVETÉS)

Károly: Nézd Mónika, ha a tyúk makromolekuláris összetevőit szétválasztjuk és belehelyezzük az egészet egy turmixgépbe, persze nem tesszük bele, de képzeljük el, hogy beletesszük, akkor egy véletlenszerű állatot is kaphatunk, de véletlenszerűen sem egy tojást, érted?

Mónika: Nem! Károly, javaslom, hívjuk be kedves nagymamádat, Jennifer nénit. (TAPS)

Jennifer néni: Szervusz Mónika, üdvözlöm a Mónika nézőit, szervusz kisunokám.

Károly: Csókolom!

Mónika: Jennifer néni, Károly azért keresett meg minket, hogy elmondja, mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, netalán a karácsony, de ő sem tudja.

Jennifer néni: Mónika, hogy melyik tűnt el előbb, én csak azt tudom elmondani. Először eltűnt egy rántotta, aztán a galuskáimat kezdtem el nem találni, végül a szúnyogokat vitte el a víz, majd a tyúkok is elrepültek, mikor a nagyfiam visszaadta a szemüvegemet.

 (Nevetés) (TAPS) (NEVETÉS) (TAPS) (BUNYÓ) (BUNYÓ) (REKLÁM)

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evra 2010.06.16. 02:32:10

Jaj de jó, ez Mónikasó volt tudományos, absztrakciós gondolkodós kiadásban, ami a kedvencem. Már az utóbbi. Tényleg komoly hatással lehetett rád a tegnap este :))

Kockás Zebra 2010.06.16. 09:13:03

Jennifer néni. XD
Hatalmaaaaaas! :)

Hajdú Balázs · https://www.facebook.com/standupbalazs 2010.06.16. 11:01:11

@evra: Bizony komoly hatással volt rám, meg is szédültem egy pillanatra az egyik poénnál :)

Nincsnic 2010.06.16. 15:55:57

És az benne a poén,hogy ez nem vicc.A Mónika show valóban ilyen volt. De ma már csak nevetünk rajta! :D :D :D Így.

Nincsnic 2010.06.17. 12:21:38

Szerintem meg de! :)
És ne kötekedjen velem kérem! Mert komoly következményei lesznek!

evra 2010.06.17. 14:38:10

"Sokkal több annál, esetleg kevesebb" :))) ezt feltétlenül be kell vennem a kedvenc idézeteim közé. Ez kész...:XD