Közösség

Reklám, reklám, reklám, reklám, reklám, reklám, reklám

2010.01.21. 00:32 - Hajdú Balázs

Címkék: reklám hóember

Amíg hóember voltam, mindig várnom kellett a nagy havazásokat, hogy újra testbe tudjanak költöztetni a gyerekek, és legalább néhány napig figyelemmel kísérhessem a Föld csodáit. A nyarak sajnos mindig nagyon unalmasan teltek, mert tudtam, hogy el vagyok olvadva és semmit sem tudok csinálni. Amióta viszont ember vagyok, már nincs szükségem nagy havazásokra ahhoz, hogy létezzek. Ember: A létezés szabadsága!

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.Reni (törölt) 2010.01.21. 14:13:32

Mi apával mindig építettünk hóembert, de a kutyám szétpisálta az alját, és elájult (a hóember).

Hajdú Balázs · https://www.facebook.com/standupbalazs 2010.01.21. 15:14:18

Hóembernek lenni nagy szívás, erre már én is rájöttem.

evra 2010.07.10. 06:45:22

Én viszont egy picit vitatkoznék veled ezen a ponton. Mert tény, hogy rövidek azok az időszakok, amikor tényleg testet ölthetek, de mindig gyönyörűek. Örülnek nekem, mindenki megcsodál vagy közös fotót készít velem és mosolyog. És nem csak a gyerekek szeretnek, bár talán ők a leginkább.

Ilyenkor a forró nyáron a testemen kívül, elolvadva figyelek, de attól még létezem. És várom, hogy újraélhessem a csodát, amikor minden fehér lesz. Nem bánom, hogy hóembernek születtem...