Közösség

Rendeljetek katicabogarat!

2010.01.04. 21:50 - Hajdú Balázs

Címkék: katicabogár

Az orvosok és mezőgazdászok kedvence, gyerekek játszópajtása, költők múzsája. Ki ne találkozott volna már vele, kinek ne lenne Katica nevű ismerőse iwiwen, és ki ne futtatta volna már legalább egyszer végig ujjain. Ha rámosolyogsz, ő visszamosolyog rád. Igen, ő a hétpettyes katicabogár.

Óvodában, ha a gyerek tetves, akkor már nem kell különféle drága vegyszerekkel terhelni a szülők pénztárcáját, nem kell az orvosoknak ismeretlen tartalmú veszélyes oldatokkal befecskendezni a pulyák fejbőrét, hiszen itt az új Katica-Power-Lice 2010, ami még a legmakacsabb tetveket is megeszi, lenyeli, elpusztítja, létezésüket ellehetetleníti. Ha eleged van már az átlagos katicákból, akik csak hosszú idő alatt pusztítják el a tetveket és akkor sem végeznek 100%-os munkát, akkor rendeld meg most biotenyészetünkből az igaziakat. Ne feledd, tudósok rájöttek, hogy a „Neptunusz szimbólumában álló numerológiai 7-es szám jelképezi az önfeláldozást, a szétáradó szeretetet, az Istenben való vallásos hitet, az egyetemességben való felolvadást, a határtalanság átélését, zsenialitást, spiritualitást, és a misztikum iránti fogékonyságot”.
 
A mezőgazdászok nemcsak pozitív kisugárzásuk és kiváló munkájuk miatt szeretik a Katica-Power-Agriculture 2010 márkával fémjelzett élőlényeket, de azért is, mert a tetveket nem csak a búzaszálakon pusztítják el kompromisszum nélkül, de pölö a sarló hegyéről is szívesen csipegetnek pajzstetveket.
 
Esztétikus jelenlétükkel, melyet a hét petty kölcsönöz nekik, minden ideges embert pillanatok alatt megnyugtatnak. Ha ideges vagy, nézz Power-Relax 2010-es katicát és pillanatokon belül megnyugszol majd. Ha még mindig ideges vagy, nézz egyszerre több Power-Relax 2010-es katicát és akkor már biztosan meg fogsz nyugodni. Fontos! Mást ne engedj közel a katicákhoz, mert zaratusztratikus rezgésszáma olyankor megoszlik, így hatása caeteris paribus legyengül. Javasold barátodnak, hogy rendeljen magának ő is. Ennyi.
 
Költőknek szintén ajánljuk a Power-Poem 2010-es katicákat. Otthon búslakodsz egymagadban, mert elszállt az ihlet? Rendelj Te is katicákat, amik garantáltan nem szállnak el, sőt kiugróan magas rezgésszámuk aktív állapotban akár a 121 MHz-t is elérhetik, így biztosítva a kiváló bio-kommunikációs rendszert, mely elengedhetetlen a versíráshoz. Ady Endre - A percek aratója című versénél, több antropológus szerint is két pettyes Katica-Energy-Spring 1907-es csomagot alkalmazott és verse be is került akkori kötetébe. Így nem kizárt, hogy ezekkel a már fejlettebb bogarakkal, hasonló, vagy még nagyobb sikereket érsz majd el a művészet ezen, vagy akár más területén belül.
 
Tehát rendeld meg most, mert mindenre kurva jó!
Egy darab hétpettyes katica bog ár, most csak 10.956 Puff +Jaffa
Vagy vásárold meg az alapcsomagot Lice, Agriculture, Relax vagy Poem stílusban, mely tartalmaz 3 darab Power -válaszott stílus- 2010-es katicát, egy katica irányító pálcikát és ajándékként küldünk még egy darab katicalárvát is. A garanciát a katicákon látható hét darab apró pötty jelzi. Az alapcsomag ára: 22.347 Puff+Jaffa
 
Ne feledd, hét pettyes az igazi!!
 
Amennyiben azonban, bár ez persze szinte kizárt, de ha mégsem lennél elégedett, akkor mondd ki a varázsszót, melyet majd email-ben küldünk el a katicákhoz tartozó puk-kódokkal együtt, és a katicák 3 napon belül visszarepülnek bázisunkra, ám pénzed sajnos már soha nem kapod vissza, hiszen cégünk nemcsak profit orientált, de geci is.
 
A katicabogaras kép csak illusztráció.

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.Reni (törölt) 2010.01.06. 19:26:58

Mit szívsz, mielőtt ezek eszedbe jutnak? :D

T.Reni (törölt) 2010.01.06. 21:12:48

Régen mikor kicsi voltam, úsztattam őket a pocsolyában, meg kutyakajával akartam etetni őket, meg befőttesüvegbe zártam, de mindig elhaláloztak. (katicák)

(Arról meg, hogy nincsenek képeid, amit ide feltegyél, ha egyszer lejutsz a Humorfalatokra, majd csinálok rólad, mindig szoktam ott fotózni :D)

tkriszta 2010.04.27. 21:25:27

bejelentést kell tennem:
a minap a pólómon landolt az önök egyik, úgynevezett Power-Poem Katicája...meg is ihletett rendesen, de aztán tovább repült, bár a pöttyöket még meg tudtam számolni, és valóban 7 darab volt belőlük.
mivel a cég egy geci, ezért kétlem, hogy ez bárkit is érdekelne, de gondoltam közlöm, hogy egy vagyont érő "pötyi" garázdálkodik itt a Balaton partján, és ez szerintem felháborító!