Közösség

Hivatalos blogmegnyitó

2009.12.01. 19:58 - Hajdú Balázs

Címkék: videó felméri péter mogács dániel

Sziasztok, blogot írni jó dolog és egyre többen teszik ezt. Pl. Lolának is van blogja, aki után már léptem fel, csak nagyon furcsa közönség volt. Rajta nevettek, rajtam pedig nem. De ez egy bevásárlócentrum parkolójában történt, ami nem számít a legjobb fellépő helynek, az ottani atmoszféra, a trabant kipufogó gáza és a magányos sorompó személytelensége furcsán hatottak a húsvéti matiné programjaira. Eljött a nagy pillanat, megnyitják a blogomat, így ezentúl bármikor használhatom és Ti is bármikor tehetitek ugyanezt. Ha hozzászóltok vagy feltöritek. Köszönöm Felméri Péternek és a Sakkmesternek, Mogács Dánielnek a közreműködést, hogy itt vannak és részt vesznek a ceremónián. Örülök, hogy itt lehet közöttünk a kiváló zongoraművész, az ujjgyakorlatok királynője, a billentyűk nagymestere Valentina Lisitsa! Fogadjátok őt nagy szeretettel, utána pedig a sakkmeccs következik, ami közben Péter megnyitja a felhasználói felületet.


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kazsa · http://kazsa-blogja.blogspot.com 2009.12.01. 20:17:52

Ez így úgy egy nagyon szép megnyitó volt.A legvége tetszett a legjobban,mivel a stáblistán mindenki szerepelt.Meg a Végén ott volt Felméri P. a vicceivel.De így az eleje is jó volt,a futó kapcsolat.És a közepe is,a meccs vége.

Én így sok sok blog bejegyzést,örömteli pillanatokat a szerkesztésekhez,meg mindent kívánok.Remélem meg is lesz,ha meg nem,akkor reménykedjünk.

Öm...hát...Törekedek,hogy a 6000.-látogató legyek.Remélem az leszek.Am nekünk is van idehaza egy ugyan ilyen sakk készletünk,és az egyik parasztnak meg van rágva a feje.Úgyhogy gondolkodom,hogy honnan is van az a tábla a videón...

Ömm...És még valami: Amennyiben jó blogod lesz,úgy jársz mint Felméri P.,teleírom a blogját,kommentekkel,és nem bírod majd elolvasni,annyit írok + nem is lesz érthető.

Nah szép estét :D

Tier 2009.12.01. 20:57:33

@Kazsa: Sajnos a 6000. látogató nem nyer, csak minden 600000. : ) Nem figyeltél.

Balázs !

Légyszi légyszi légyszi a jógás poénodat írd meg, mert egyszer hallottuk a Repetában és tetszett. De elfelejtettük :)

Csak a hányás és a jóga maradt meg, és nem tudjuk összerakni: )

T.Reni (törölt) 2009.12.01. 21:35:47

Üdv, élveztem a blogmegnyitót :D

Hajdú Balázs · https://www.facebook.com/standupbalazs 2009.12.01. 21:38:41

@Tier: Elküldtem email-en, remélem megkaptad.
Reni, ezért csináltuk. Meg mi is élveztük azért :).
Kazsa, szerintem 50 év múlva tied a káposzta, ha akkor még lesz olyan :). Facebook-on biztosan.

bellano 2009.12.01. 22:07:48

Picsába! Nem engedett be a biztonsági ember a megnyitóra, pedig mutattam a meghívómat. Micsoda világot élünk....? Na majd, ha bezárod, szóljál!:)

Kazsa · http://kazsa-blogja.blogspot.com 2009.12.02. 06:03:46

@Tier: @Hajdú Balázs: Tom,hogy a 600.000.-látogató kapja a fejkáposztát,csak egyrészt elfogytak a nulláim,másrészt kompetencia alapú figyelem felkeltés volt,harmadrészt pedig szeretném,hogy nem csak a 600.000-be legyen sok 0,hanem a gázsimba is(pozitívan),és persze nektek is.